Välj ditt språk

Hotell & Spa Big River Camp

 

Hotell Big River Camp

Hotell Big River Camp

På Big River Camp Hotell & Spa finns 14 bekväma och personligt inredda hotellrum och 6 charmiga, välmöblerade fjällstugor. Här möts du av en välkomnande och hemtrevlig atmosfär mitt i naturen. Det är lätt att känna sig hemma här och vi gör allt vi kan för att du ska trivas hoss oss. Vi erbjuder 2 välutrustade konferensrum och en avkopplande spaavdelning. Vår mysiga restaurang är perfekt för fest och middager. I utvalda rum och samtliga stugor är det möjligt att checka in med hund.

Läs mer...

Spa behandlingar

Unna dig själv eller någon du älskar en välförtjänt spabehandling. Få känslan att "komma ifrån" en stund, koppla av och låt kroppen återhämta sig.

Vår passionerade och erfarna spaterapeut har flera olika behandlingar att välja mellan.

Spa behandlingsmeny
Kolla tillgängligheten

Aktiviteter & Uthyrning

Det finns något för alla – det är värt att prova, kanske får du några nya favoriter!

Fiske

Fiske i Jämtland
Fiske i Storåbränna-Lakavattnets Fiskevårdsområde

Storåbränna-Lakavattnets fiskevårdsområde gränsar mot Hotagens Naturreservat ca 8 mil norr om Krokom. Fisket sker i en naturskön miljö med ett rent och klart vatten.

Jakt

Björnjakt i Jämtland
Björnjakt i Jämtland

Strömsunds kommun är ett av världens björntätaste områden kan även läsas i Svenska Jaktjournalen majmånad-09.

 

Fjällvandring

Fjällvandring
Den ultimata frihetskänslan
I Hotagens naturreservat finns många vandringsleder till närbelägna fjäll. En solo- eller en vandring för hela familjen i den magiska fjällvärlden, vindpinade björkar, porlande fjällbäckar med friskt och klart vatten, fjälltjärnar med fiskemöjligheter.

Freerideåkning

Säkerheten först
Freerideåkning i ett snörikt område, ta hjälp av en proffsguide för att lära dig mera om hantering av din terrängskoter, lössnöåkning och säkerhet i fjällen.
 
Vi erbjuder även guidade skoterturer.

Boende

Hyr stuga, husvagnplats eller hotellrum och känner dig som hemma!

Hotell & Spa

Hotell Big River Camp

Nybyggt hotell i jämtländska fjällvärlden med 41 bäddar. Gemytliga rum för 2-8 personer med tillgång till restaurang, spa, massage och vildmarksbad. Packa ryggsäcken med fikapaket från vårt kök, hyr en skoter eller varför inte en guidad tur, plocka fram skidorna för en utflykt mot milsvida fjäll med sina magiska vyer. Skoterleder bakom knuten som även kan nyttjas av dom som gillar skidturer.

Stugor

6 stycken fristående stugor med 4-6 bäddar för Er som vill ordna maten själv. Stugorna ligger i anslutning till hotellet så Ni har möjlighet att äta på restaurangen om Ni bokar in det. Skoterleder bakom knuten, nära till fjällvärlden.

Skottbodlandet

Skottbodlandet

Vid gränsen till Hotagens naturreservat ligger Skottbodlandet, en rustik timmerstuga, med ett fantastiskt läge mitt i skogen, långt borta från civilisation och ljusföroreningar, idealiska förutsättningar att se vilda djur eller norrsken.

Nyheter & Information