Välj ditt språk

Hotell & Spa Big River Camp

 

Hotell Big River Camp

Hotell Big River Camp

På Big River Camp Hotell & Spa finns 14 bekväma och personligt inredda hotellrum och 6 charmiga, välmöblerade fjällstugor. Här möts du av en välkomnande och hemtrevlig atmosfär mitt i naturen. Det är lätt att känna sig hemma här och vi gör allt vi kan för att du ska trivas hoss oss. Vi erbjuder 2 välutrustade konferensrum och en avkopplande spaavdelning. Vår mysiga restaurang är perfekt för fest och middager. I utvalda rum och samtliga stugor är det möjligt att checka in med hund.

Läs mer...

Spa behandlingar

Unna dig själv eller någon du älskar en välförtjänt spabehandling. Få känslan att "komma ifrån" en stund, koppla av och låt kroppen återhämta sig.

Vår passionerade och erfarna spaterapeut har flera olika behandlingar att välja mellan.

Spa behandlingsmeny
Kolla tillgängligheten

Aktiviteter & Uthyrning

Det finns något för alla – det är värt att prova, kanske får du några nya favoriter!

Fiske

Fiske i Jämtland
Fiske i Storåbränna-Lakavattnets Fiskevårdsområde

Storåbränna-Lakavattnets fiskevårdsområde gränsar mot Hotagens Naturreservat ca 8 mil norr om Krokom. Fisket sker i en naturskön miljö med ett rent och klart vatten.

Jakt

Björnjakt i Jämtland
Björnjakt i Jämtland

Strömsunds kommun är ett av världens björntätaste områden kan även läsas i Svenska Jaktjournalen majmånad-09.

 

Fjällvandring

Fjällvandring
Den ultimata frihetskänslan
I Hotagens naturreservat finns många vandringsleder till närbelägna fjäll. En solo- eller en vandring för hela familjen i den magiska fjällvärlden, vindpinade björkar, porlande fjällbäckar med friskt och klart vatten, fjälltjärnar med fiskemöjligheter.

Freerideåkning

Säkerheten först
Freerideåkning i ett snörikt område, ta hjälp av en proffsguide för att lära dig mera om hantering av din terrängskoter, lössnöåkning och säkerhet i fjällen.
 
Vi erbjuder även guidade skoterturer.

Boende

Hyr stuga, husvagnplats eller hotellrum och känner dig som hemma!

Hotell & Spa

Hotell Big River Camp

Vårt nybyggda hotell i de fantastiska jämtländska fjällen erbjuder 38 bekväma bäddar för den perfekta semestern. Välj mellan mysiga rum för 2-8 personer och njut av tillgång till vår restaurang, spa, massage och vildmarksbad.

Stugor

Vi har 6 härliga fristående stugor med plats för 4-6 personer – perfekt för er som vill fixa maten själv och njuta av lite extra frihet.

Skottbodlandet

Skottbodlandet

Vid gränsen till Hotagens naturreservat ligger Skottbodlandet, en rustik timmerstuga, med ett fantastiskt läge mitt i skogen, långt borta från civilisation och ljusföroreningar, idealiska förutsättningar att se vilda djur eller norrsken.

Nyheter & Information

Google Business Reviews

  • Fräscht och fantastisk middag. Ett middagsbesök rekommenderas!
  • Supermysigt ställe med riktigt god mat.
  • Vi var ett sällskap på 11 personer som hade en trevlig konferens med möten och teambuilding. Riktigt trevligt ställe, och trots mycket strul från vår sida vid bokning och ombokningar så löste dem alla önskemål och ändringar. Mat och dryck var också riktigt bra!
  • Blev inbjuden på en utbildnings- och socialiseringshelg på Big River Camp i Storåbränna och tog med mig min särbo, som är från Thailand, hit för att hon inte skulle behöva vara hemma och inte göra nåt när jag är ute och roar mig. Direkt när man kommer in i receptionen blir man bemött av vänlig personal som är väldigt hjälpsam. Vi blev tilldelade ett modernt rum med en väldigt bekväm dubbelsäng. Det enda som skulle kunna dra ner betyget, om jag skulle vara på dåligt humör och petig, skulle väl vara utsikten från rummets stora fönster men hur jag än vrider och vänder på det kan det inte få mig att sänka mitt betyg. Maten är helt enkelt enastående! Till lunch igår åt vi currygryta på fläsk med riktigt goda grönsaker. Sen hade vi tre-rättersmiddag med kantarellsoppa och vitlöksbröd, rådjur med potatismos och sås och slutligen glass med hjortron. Rådjursköttet var det möraste viltköttet jag stött på i mitt liv! Min övertygelse, när vi ligger här i sängen och drar oss, är att frukosten kommer att följa i samma spår när det gäller kvalité så fem stjärnor står jag för!
  • En stabil fyra trots att det egentligen är ett vinterställe. Enkel men fin stuga, perfekt för oss och en jättetrevlig restaurang med supergod mat! Testade inte spaet, (inte prisvärt för en familj på fyra) men det såg fint ut. Trevlig och generös personal som lät oss tvätta och bjöd på kaffe.