Välj ditt språk

Mat på Big River Camp

I vår mysiga restaurang kan du utforska vårt lockande utbud av läckra rätter, skapade med omsorg och kreativitet. Från enklare rätter till välkomponerade varma rätter, vår meny erbjuder något för alla smaker och preferenser. Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade ingredienser för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

För att göra din matupplevelse så färsk och härlig som möjligt, tar vi gärna emot dina förbeställningar senast 3 dagar innan du kommer. Det hjälper oss att minska matsvinn och se till att vi har de bästa råvarorna redo för dig.

Om ni är fler än 10 personer, ber vi er att välja mellan två rätter för hela gruppen. Sommar- och vintersäsongen är hektisk här hos oss, men vi vill ändå ge er den bästa möjliga servicen.

Och för alla fisk- och viltälskare där ute – vår fjällfisk är antingen personligen fångad av oss eller hämtad från vårt närområde. Viltköttet är alltid lokalt, och ibland till och med eget jagat. Eftersom naturen är oförutsägbar kan vissa rätter ta slut, men det betyder bara att nästa måltid blir lika spännande!

Om du är allergisk eller överkänslig mot vissa typer av mat, vänligen meddela oss i förväg så att våra kockar kan ta hänsyn till det.

Lunchmeny

Vintermeny

Restaurang Big River Camp
Restaurang Big River Camp
Restaurang Big River Camp
Restaurang Big River Camp
Restaurang Big River Camp
Restaurang Big River Camp